Dit is mijn verhaal

Ooit afgestudeerd als bioloog aan de Universiteit in Utrecht,   heb ik mij binnen mijn werkveld onderwijs ontwikkeld van docent en directeur, van innovatief en ondernemend bestuurder tot zelfstandig ondernemer en adviseur op het terrein van kennis & organisatieontwikkeling. Als ondernemer, adviseur ligt mijn kracht in het signaleren van kansen in de markt, het ontwikkelen van nieuwe kennis en opleidingsconcepten en het verbinden van mensen en organisaties  rondom vragen in de markt.

Mijn holistische benadering van de thematiek, mijn permanente externe georiënteerdheid naar bedrijven en maatschappelijke organisaties, de affiniteit die ik heb met het proces van ontwikkelen, leren en ondernemen, maakt dat concepten een voedingsbodem vinden voor groei en realisatie.

Mijn achtergrond als bioloog, de kennis van de biologische principes gebruik ik hierbij vaak als metafoor in de ontwikkeling van nieuwe concepten binnen organisaties. Vanuit  werkervaring en een sterk intuïtief vermogen ben ik snel in staat in te schatten of concepten realistisch en haalbaar zijn.

Vanuit mijn specifieke affiniteit en ervaring met en kennis van de terreinen voeding, gezondheid, recreatie & cultuur, water en energie, wonen en leefomgeving ben ik telkens op zoek naar cross-overs die meerwaarde geven aan deze velden.

Mijn denken is o.a. geïnspireerd door de filosofie en wetenschap van Arnold  Cornelis, Jim Collins en Marcus Buckingham. Ik ben een aanhanger van het Rijnlands Organisatie Model. Ik wil mensen met hun ideeën, ruimte en kansen geven om zo vertrouwen en energie te genereren en te bouwen aan een zich zelf ontwikkelende mens.